; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

“Mamă din întâmplare” începe din 21 septembrie la Kanal D

09 September 2011

Kanal D lansează miercuri, 21 septembrie, o nouă emisiune de tip reality-drama, care îşi propune să tragă un semnal de alarmă asupra unui subiect tabu: copiii cu copii.

Mamă din întâmplare' prezintă dramele unor adolescente care devin mult prea devreme mame, dar şi încercările prin care trec familiile acestora.

Telespectatorii Kanal D vor fi martorii unor imagini reale şi dezvăluiri dramatice, într-o emisiune în care mamele adolescente sunt ajutate să-şi descopere, să-şi amelioreze şi să îşi resolve în cele din urmă problemele cauzate de maternitatea timpurie.

Psihoterapeutul Luiza Udrea va fi alături de tinerele aflate în situaţii disperate, în încercarea de a le împăca cu noua situaţie şi de a le face să realizeze ce paşi vor urma în viaţa de mămică.

Misiunea acestei emisiuni este aceea de a trage un semnal de alarmă asupra riscurilor la care se supun toate familiile care neglijează importanţa comunicării deschise, a apropierii dintre părinte şi adolescent', a declarat Luiza Udrea.

Emisiunea Mamă din întâmplare' este o producţie originală a casei româneşti Paprika Latina' şi va fi difuzată în fiecare miercuri, de la ora 21.00, la Kanal D.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare