; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

“Iubiri din trecut”, de astăzi, 24 septembrie, la cinema

24 September 2010

Iubiri din trecut' (Ces amours-là'), cel mai recent film al regizorului francez Claude Lelouch, inspirat din cartea sa, Ces années', are premiera astăzi, 24 septembrie, în cinematografele Hollywood Multiplex, Movieplex, CinemaPRO şi în reţeaua Cinema City.

Pelicula, a cărei acţiune se petrece în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, prezintă povestea lui Ilva (Audrey Dana), o tânără cu o viaţă amoroasă complicată. Ea cunoaşte pe rând iubirea unui francez, a unui ofiţer german, apoi se îndrăgosteşte de doi soldaţi americani.

Deşi fiecare dintre relaţiile sale este reală şi sinceră, în final aceşti bărbaţi nu reprezintă decât episoade din viaţa Ilvei, destinul purtând-o într-o altă direcţie. Catalogată de către unii drept o femeie fatală şi de alţii o nimfomană, Ilva se confesează cu privire la trecutul ei tumultuos, relatând cele cinci poveşti de dragoste pe care le-a experimentat de-a lungul vieţii.

Regizorul Claude Lelouch a descris Iubiri din trecut' ca fiind o sinteză a carierei sale extinse pe parcursul a peste cinci decenii.

Am cercetat toate însemnările pe care le făcusem de-a lungul carierei mele, toate acele poveşti care m-au fascinat. Apoi mi-am pus întrebarea firească: cum aş putea să le alătur? Mai mult decat atât, cu acest film am spus povestea celor două mari iubiri care mi-au marcat viaţa: cinematografia şi femeile', a declarat el.

.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare