; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

“Doi bărbaţi şi jumătate” a fost anulat… deocamdată

25 February 2011

MON ONCLE CHARLIE - SAISON 5La doar câteva ore după ce protagonistul Charlie Sheen i-a atacat pe şefii reţelei americane CBS, care difuzează îndrăgitul sitcom, aceştia au publicat un comunicat potrivit căruia vor sista producţia de episoade noi, relatează tv.yahoo.com.

Din cauza ansamblului afirmaţiilor, comportamentului şi stării lui Charlie Sheen, CBS şi Warner Bros. Television au hotărât să oprească producţia «Doi bărbaţi şi jumătate» pentru restul acestui sezon', se arată în comunicat.

La scurt timp de la anunţul CBS, controversatul actor de 45 de ani, despre care s-a scris că a plecat într-o vacanţă în Bahamas alături de fosta soţie, o vedetă porno şi o… dădacă' înainte de începerea filmărilor pentru noul sezon, a lovit din nou, de data asta în creatorul sitcom-ului, Chuck Lorre.

Ce spune asta despre el după ce a încercat să mă judece şi să mă degradeze', a declarat Sheen într-o scrisoare deschisă, publicată de site-ul TMZ.com. Am ignorat graţios această nebunie vreme de 177 de episoade… Am răspuns o singură dată şi acest mic vierme contaminat nu poate să suporte puterea mea şi nu poate să suporte adevărul'.

El a mers chiar mai departe în atacul la adresa lui Lorre, sugerând că totul s-a transformat într-o bătălie şi susţinând că fanii vor fi de partea lui.

Am învins această râmă'

Nu-i doresc decât durere în călătoriile lui prostuţe, mai ales dacă ajung în «octogonul» meu (un tip de ring din wrestling-ul american, n.r.). În mod clar am învins această râmă cu vorbele mele – imaginaţi-vă ce-aş fi putut face cu pumnii mei din care iese foc!', a continuat Sheen.

Îi rog pe toţi fanii mei frumoşi şi loiali care au urmărit acest show vreme de aproape un deceniu să meargă alături de mine în timp ce mărşăluim pe treptele dreptăţii pentru a îndrepta acest rău de neconceput'.

Cu o zi înainte, actorul a intrat prin legătură telefonică la o emisiune de la un post de radio naţional şi s-a lansat într-un şuvoi la fel de şocant de acuze la adresa organizaţiei Alcoolicilor Anonimi' şi a CBS.

Fiţi atenţi la audienţe, tipilor!'

Mi s-a spus că dacă îi atac, vor anula serialul şi toate cele aşa că doar vreau să văd dacă spun adevărul', a declarat starul.

Sunt mulţumiţi de cele 5 miliarde de dolari pe care le-au făcut pe spinarea mea, sau cred că le pot transforma în 10 miliarde peste încă două sezoane?', a continuat Sheen.

El a mai subliniat faptul că nu crede că sitcom-ul ar putea supravieţui fără el, spunând că: Fiţi atenţi la audienţe, tipilor. Fiţi atenţi la stupidele voastre de audienţe. Faceţi ce trebuie să faceţi – eu o să merg să fac filme cu superstaruri şi n-o să mai lucrez cu idioţi'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare