; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

“Dansez pentru tine” a ajuns la penultima ediţie!

25 November 2011

Diseară, de la 20.30, duelul de la Dansez pentru tine' va fi unul exploziv si nemaiintalnit in cei 6 ani ai emisiunii. Toate cele patru perechi rămase în concurs se vor lupta cu şanse egale pentru a rămâne în competiţie.

Pepe, Jojo, Catrinel şi Aylin, alături de partenerii lor, au de pregătit 5 dansuri noi, motiv pentru care încep antrenamentele la 7 dimineaţa şi le termină cu mult după miezul nopţii. Tot diseară, ei vor avea de reprodus cel mai bun, dar şi cel mai slab dans de până acum.

Suntem invitaţi la Bal Mascat

La proba Balului Mascat, Pepe îl va interpreta pe simpaticul Popeye Marinarul, iar Andreea Toma, partenera lui, va fi Olive.

Catrinel Sandu va avea parte de o coregrafie în care va face haz de propriul ei necaz de sănătate. Ea împreună cu Ionuţ vor interpreta Balul Mascat de la Palatul Prinţesei unde toată lumea o s-o plângă pe prinţesa accidentată.

Aylin şi Ovidiu vor da viaţă unui curcubeu. Coregrafia lor va începe unicolor şi cu toţii vor fi îmbrăcaţi în bleu, iar la final, fiecare dintre cei prezenţi în ring vor reprezenta una dintre culorile unui curcubeu optimist.

Jojo va fi nimeni alta decât haioasa păpuşă Barbie, iar Ionuţ, partenerul ei, va fi nu mai puţin celebrul Ken.

La proba de folclor internaţional, nimeni nu va mai prinde picior de român în ringul de dans. Pepe şi Andreea vor încerca să cucereasca juriul şi publicul telespectator cu un dans african, Jojo şi Ionut vor fi japonezi, Catrinel şi partenerul ei vor fi mongolezi, iar Aylin şi Ovidiu vor interpreta un dans bavarez.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare