; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

“Anatomia lui Grey” revine în forţă

11 August 2010

Derek (Patrick Dempsey) şi Meredith (Ellen Pompeo), un cuplu care a trecut prin multe încercări.

Derek (Patrick Dempsey) şi Meredith (Ellen Pompeo), un cuplu care a trecut prin multe încercări.

Din 16 august, TVR 1 va redifuza, de la miezul nopţii, primul sezon din serialul premiat cu două Globuri de Aur şi două premii Emmy. Fanii din toată lumea aşteaptă însă cu nerăbdare debutului sezonului şapte, care promite a fi unul în forţă.

.

Filmările la noul sezon au început deja, iar jurnaliştii de la TV Guide' au fost primii invitaţi pe platouri pentru a vedea cum se desfăşoară acţiunea. Seria a şaptea face, încă de la primul episod, câteva surprize fanilor: o nuntă, un nou cuplu şi cazuri medicale spectaculoase.

.

Atenţie! Nu citi dacă nu vrei să afli ce se întâmplă în poveste!

La sfârşitul lunii mai, fanii din toată lumea ai serialului au fost impresionaţi de drama prin care trecea personalul medical din spitalul Seattle Grace din cauza unui văduv răzbunător. Sezonul şase se încheia cu un Derek (Patrick Dempsey) împuşcat şi cu Meredith (Ellen Pompeo) suferind un avort spontan.

Primul episod din sezonul şapte continuă povestea: profund marcat de evenimentele nefericite, Derek se simte vinovat pentru că mai mulţi oameni din echipa sa au murit şi decide să se retragă din funcţia de şef al Chirurgiei, lăsându-l la conducere pe dr. Webber.

Ieşit din spital, Derek nu ştie încă de faptul că Meredith a pierdut copilul. Va fi devastat. Vâzând însă cât de rapid evoluează lucrurile în viaţă, cred că Derek şi Meredith vor dori mai mult ca niciodată un copil. De ce să nu creezi o nouă viaţă înainte de a o pierde pe a ta?', a declarat actorul Patrick Dempsey într-un interviu acordat revistei americane TV Guide'.

Creatorul serialului, Shonda Rhimes, a dezvăluit că o nuntă va avea loc chiar în primul episod, lăsându-i pe fani să ghicească: e vorba de Meredith şi Derek, Callie şi Arizona, Alex şi Lexie sau Owen şi Cristina?

Seria a şaptea va avea premiera americană pe 23 septembrie. La noi, sezonul 6 va fi difuzat, în premieră, de TVR 1 din toamnă, postul public redifuzând de săptămâna viitoare sezoane mai vechi.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare