; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

“Anatomia lui Grey”, în variantă latino

18 March 2010

Televiziunea mexicană TV Azteca va realiza o variantă a celebrului serial american Anatomia lui Grey'. Producţia se va numi A corazón abierto' (Cu inima deschisă').

Scenaristul Fernando Gaitan (care a lucrat la celebrele telenovele Cafea cu parfum de femeie' şi Betty cea urâtă', transmise în trecut şi la noi) a adaptat deja primele patru sezoane ale seriei americane. Conform quien.com, vor fi 80 de episoade care vor fi transmise de postul Azteca 13. Filmările la Corazon abierto' vor începe în Columbia în două luni, unde deja a fost construit un spital fictiv, iar majoritatea actorilor din distribuţie vor fi mexicani.

Până una alta, mai există şi varianta columbiană a serialului Antomia lui Grey', care va fi lansată în luna aprilie a acestui an şi care va fi transmisă de canalul RCN. Din distribuţia ei fac parte actorii de telenovele Carolina Gómez, Rafael Novoa, Verónica Orozco, Juan Pablo Espinoza şi Jorge Enrique Abello (foto, protagonistul telenovelei Betty cea urâtă').

Serialul Anatomia lui Grey' a debutat în 2005 şi a ajuns în prezent la cel de-al şaselea sezon. Producţia a obţinut în 2007 Globul de Aur pentru cel mai bun serial dramă.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare